Bouclème

Bouclème is een fris en fruitig merk die lief is voor jouw haren én het milieu. Dit doet het merk door eco-vriendelijke, duurzame en natuurlijke producten te ontwerpen speciaal voor mensen met golvend, krullend of afro haar.

30 Dagen challenge

De producten zijn ideaal voor mensen die bezig zijn met greenwashing of de CG methode of hier juist mee willen beginnen. Bouclème daagt je onder andere uit om een challenge van 30 dagen aan te gaan. In deze 30 dagen geef jij je haren een clean start. Wedden dat je verschil merkt en jouw krullen een flinke oppepper krijgen?

Een van onze favorieten: Bouclème gel

Het assortiment van Bouclème bestaat uit hair cleanser, conditioner, stylingsproducten, haarolie, crème, haarmaskers, een massageborstel voor je hoofdhuid en een handdoek speciaal voor krullend haar. Eén van onze favorieten is ongetwijfeld de Bouclème gel. Deze gel voorkomt pluis en zorgt voor weelderige en glanzende krullen. De gel bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten en is dus absoluut niet schadelijk voor je haar of hoofdhuid. Leuk detail: voor elke 300 ml fles die wordt verkocht, plant het merk een boom. Op deze manier draagt Bouclème actief mee aan een mooiere wereld.

Bouclème curl voor verschillende haartypen

De Bouclème curl producten zijn geschikt voor verschillende haartypes. Wel wordt er qua hair cleansers onderscheid gemaakt tussen een traditionele cleanser en een extra hydraterende cleanser. De extra hydraterende cleanser is speciaal ontworpen voor mensen met dun haar, beschadigt haar of licht golvend haar. De cleaners belooft je haar een flinke boost te geven waardoor je natuurlijke krullen terug zullen komen. 

Shop de producten van Bouclème in onze webshop