Onze merken | KEVIN MURPHY | OLAPLEX | MOROCCAN OIL | O&M

Your Hair is Our Top Priority

Kevin Murhy
KEVIN MURPHY | SKINCARE FOR YOUR HAIR
De basis voor al onze washes, rinses, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie. Omdat kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. We vermijden stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die ook nog eens langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.
SKINcare for hair

Kevin Murphy

moroccan oil

Moroccan Oil
Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk. Wij leggen ons volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten, die ervoor gezorgd hebben dat Moroccanoil een van de meest iconische merken werd in de beautywereld, in een tijdspanne van minder dan 10 jaar. De essentiële basis voor ieder haartype, zowel voor tijdens het stylen als conditioneren: geniet van zachtheid, handelbaarheid en glans.
Probeer het eens!
ZACHTHEID
Olaplex
Wat is een "Bond"?
Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen (disulfidebruggen) oftewel bonds. Deze 'verbindingen' geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade. OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen met ons gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt, bis-amino diglycol dimaleate. Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit zich gezond, mooi, glanzend en zacht haar.
OLAPLEX HERSTELT ALLE SOORTEN BESCHADIGD HAAR Thermische Factoren: Stijl/ Krultang Föhn etc.
HERSTEL

olaplex

original & mineral

Centraal bij Original & Mineral staat het gepatenteerde Mineral CCT (Clean Color Technology) systeem. Wij geloven dat niemand bloot hoeft te staan aan onnodige chemicaliën en geen enkele kapper continue moet werken met deze chemicaliën. Bovendien zorgt deze permanente kleuring niet voor irritaties en vlekken op uw hoofdhuid. Het bereikt de resultaten die u gewend bent van de grote merken, zonder de agressieve chemicaliën. En dat is natuurlijk een groot voordeel! Alle kleurformules zijn ammonia, PPD en resorcinal vrij. In onze shop vind je een aantal heerlijke stylingproducten van dit merk.
color