Onze merken | KEVIN MURPHY | OLAPLEX | NOIR STOCKHOLM | O&M

Your Hair is Our Top Priority

Kevin Murhy
KEVIN MURPHY | SKINCARE FOR YOUR HAIR
De basis voor al onze washes, rinses, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie. Omdat kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. We vermijden stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die ook nog eens langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.
SKINcare for hair

Kevin Murphy

NOIR STOCKHOLM

NOIR Stockholm is een bekende lijn van haarverzorgingsproducten uit Stockholm. Het bedrijf is in 2007 opgericht door Creative Director Hans Nilsson en Manager Ellen Eriksson. Hans Nilsson staat bekend als een internationale stylist. Zijn bijzondere haarcreaties die worden gebruikt in mode- en muziekshows worden vaak vergeleken met kunst. Als je kennis wilt maken met NOIR ga dan voor een persoonlijk advies naar een salon waar met NOIR gewerkt wordt. Je krijgt professioneel advies op maat: welke produkten het beste kan kiezen bij jouw haarstijl ėn hoe je ze moet gebruiken. Of kom naar mijn HAIR masterclass, om zelf je haar te leren stylen met NOIR.
HERSTEL
Olaplex
Wat is een "Bond"?
Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen (disulfidebruggen) oftewel bonds. Deze 'verbindingen' geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade. OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen met ons gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt, bis-amino diglycol dimaleate. Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit zich gezond, mooi, glanzend en zacht haar.
OLAPLEX HERSTELT ALLE SOORTEN BESCHADIGD HAAR Thermische Factoren: Stijl/ Krultang Föhn etc.
HERSTEL

olaplex

original & mineral

Centraal bij Original & Mineral staat het gepatenteerde Mineral CCT (Clean Color Technology) systeem. Wij geloven dat niemand bloot hoeft te staan aan onnodige chemicaliën en geen enkele kapper continue moet werken met deze chemicaliën. Bovendien zorgt deze permanente kleuring niet voor irritaties en vlekken op uw hoofdhuid. Het bereikt de resultaten die u gewend bent van de grote merken, zonder de agressieve chemicaliën. En dat is natuurlijk een groot voordeel! Alle kleurformules zijn ammonia, PPD en resorcinal vrij. In onze shop vind je een aantal heerlijke stylingproducten van dit merk.
color