Onze merken

Your Hair is Our Top Priority

Kevin Murhy
SKINCARE FOR YOUR HAIR
De basis voor al onze washes, rinses, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. We vermijden stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.
SKINcare for hair

Kevin Murphy

moroccan oil

Moroccan Oil
De essentiële basis voor ieder haartype, zowel voor tijdens het stylen als conditioneren: geniet van zachtheid, handelbaarheid en glans.
Probeer het eens!
ZACHTHEID
Olaplex
Wat is een "Bond"?
Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen (disulfidebruggen) oftewel bonds. Deze 'verbindingen' geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade. OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen met ons gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt, bis-amino diglycol dimaleate. Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit zich gezond, mooi, glanzend en zacht haar.
OLAPLEX HERSTELT ALLE SOORTEN BESCHADIGD HAAR Thermische Factoren: Stijl/ Krultang Föhn etc.
HERSTEL

olaplex

original & mineral

Centraal bij Original & Mineral staat het gepatenteerde Mineral CCT (Clean Color Technology) systeem. Wij geloven dat niemand bloot hoeft te staan aan onnodige chemicaliën en geen enkele kapper continue moet werken met deze chemicaliën. Bovendien zorgt deze permanente kleuring niet voor irritaties en vlekken op uw hoofdhuid. Het bereikt de resultaten die u gewend bent van de grote merken, zonder de agressieve chemicaliën. Alle kleurformules zijn ammonia, PPD en resorcinal vrij. In onze shop vind je een aantal heerlijke stylingproducten van dit merk.
color