NOIR Stockholm

NOIR Stockholm is een bekende lijn van haarverzorgingsproducten uit Stockholm. Het bedrijf is in 2007 opgericht door Creative Director Hans Nilsson en Manager Ellen Eriksson. Hans Nilsson staat bekend als een internationale stylist. Zijn bijzondere haarcreaties die worden gebruikt in mode- en muziekshows worden vaak vergeleken met kunst. Als je kennis wilt maken met NOIR ga dan voor een persoonlijk advies naar een salon waar met NOIR gewerkt wordt. Je krijgt professioneel advies op maat: welke produkten het beste kan kiezen bij jouw haarstijl ėn hoe je ze moet gebruiken. Of kom naar mijn HAIR masterclass, om zelf je haar te leren stylen met NOIR.

NOIR Stockholm haarproducten
NOIR staat voor vormen, stylen en vertellen van verhalen met haar. Bij het ontwikkelen van dit beroemde haarverzorgingsmerk wilde zij de perfecte combinatie van stijl en zorg creëren. Alle haarverzorgingsproducten zijn gebaseerd op de beste grondstoffen van de natuur. Het resultaat is een exclusieve haarverzorgingslijn van unieke, voedende, lichtgewichte NOIR Stockholm haarproducten bestaande uit shampoos, conditioners, stylingproducten, Noir droogshampoo, Noir Stockholm Volume Spray en behandelingsproducten. Zo is er bijvoorbeeld de Epic Retreat Shampoo. Dit is een verjongende shampoo tegen droog en behandeld haar. De Noir Stockholm shampoo is ideaal in combinatie met de Epic Retreat Conditioner. De conditioner geeft direct zichtbaar resultaat op droog of beschadigd haar.

Alle producten zijn uitgebreid getest in de NOIR haarsalons, op de set en op het podium. Voor de geur van de haarproducten is er gebruik gemaakt van premium kwaliteit parfums. Elk haarproduct heeft zijn unieke geuraccent. Doordat er alleen gebruik wordt gemaakt van de meest verfijnde geuren, zijn de producten voorzien van een krachtige en superieure kwaliteit.