Our Story

Kapper Oud Beijerland

2007-2012

When it al started...

Na 6 jaar werken in een hoog segment salon in Rotterdam, dacht ik: ”Ik kan dit ook zelf!”
Zo startte ik in 2007 in Oud-Beijerland voor mijzelf. Klein maar fijn. Met maar twee stoeltjes en zonder personeel. Haar is mijn passie en daar ging het om. Al snel groeide dit uit tot een groot succes, werd alles steeds groter en kwam er meer personeel bij.

2012-2017

A Dream came true...

Sinds 2017 heb ik mijn plek gevonden op de West-Voorstraat 26B in Oud-Beijerland

2017-2021

Service & Quality

Dat is waar wij voor staan, daarom willen we ook niet groter groeien. We willen aandacht kunnen blijven besteden aan onze klanten en ze volledig in de watten leggen.. Dè kapper van Oud-Beijerland, dat zijn wij!

ONS TEAM

Our Solid Team of Experts

Tineke Verboom

Owner - Cut & Color Expert

Kirsten Langerak

Cut & Color Expert

Word jij onze nieuwe styliste?

Klik op onderstaande knop en vul het vacature formulier in
Vacature

What Our Beautiful & Happy Clients
Say About Us

Los van dat een bezoek aan Haarstudio 10 altijd heel gezellig is, zijn Tineke en haar collega’s ook nog eens echte vakvrouwen. Ze weten precies wat bij je past zodat je met geweldig mooie haren de deur uitloopt. Iedere keer weer!

Sanne

Haarstudio 10 een echte aanrader! Een super salon om je haar te laten verven, knippen en föhnen. Altijd super blij met het resultaat. Ook is het altijd gezellig in de salon. En ben ik erg fan van de producten die er gebruikt worden. Een echte aanrader dus!

Roselin

Het is heerlijk om in de watten gelegd te worden bij Haarstudio 10. Daarnaast is het resultaat altijd ver boven verwachting. Wat je maar wil, zij kunnen het. Voor mij is dit de beste kapper in Oud-Beijerland en daarom raad ik hen ook zeker aan.

Lilly