De trends van 2021

De trends van 2021 zijn echt wel onze favoriet. Vorig jaar zagen we nog veel grijze haartinten en felle kleuringen. Vorig jaar werden deze al iets meer naar de achtergrond geplaatst. Dit jaar zullen vooral de natuurlijkere heldere haarkleuren toonaangevend zijn in het straatbeeld. De grootste inspiratiebron hierin is uiteraard: De natuur; met kleuren als beige, crème, vanille, mushroom, honing, camel, karamel, kastanje en chocoladebruin, de haarkleurentrend voor 2021. Door de ontwikkelingen op kleur gebied zijn koele neutraliserende resultaten eenvoudig te behalen.

Lange haarlengtes, lob-en bobkapsels en pixie kapsels blijven in 2021 de grote favoriet. De styling blijft eenvoudig, van steil, golvend tot krullend, de natuurlijke haartextuur staat hierin centraal.

Full bangs

Ook erg retro en hip: heavy bangs. Ze zijn een tijdje uit het straatbeeld verdwenen, maar in 2021 zijn de rechte pony of de curtain bangs weer helemaal terug. Wil je gaan voor een laissez faire, maar krachtige Parisienne look? Dan is deze haarstijl je ding. Zoals we al zeiden de trends van 2021 zijn de bom!

Hoge paardenstaart

Ook de paardenstaart is dit jaar weer helemaal hip. Van een hoge ingevlochten variant tot een lage staart die erg onbezonnen bij elkaar is genomen, met een ogenschijnlijk ‘net uit bed‘-resultaat. Hoewel: dat laatste toch niet helemaal, want hoewel je staart best volumineus en nonchalant mag zijn, is je haar zelf dat best niet: een klassieke middenmeet en het haar vrij deftig naar achteren is hier de truc. Wat vind jij van de trends van 2021?

Maak een afspraak en laat je adviseren.

Balayage